TEOG’da Türkiye Birincisi çıkaran Özel Sarıyer Gelişim Etüt Merkezi büyük bir başarıya imza attı. TEOG-1 sınavındaki tüm soruları cevaplayan Şeyma Özkan için Gelişim Etüt Merkezi’nde pasta kesildi, başarı plaketi verildi.
Özel Sarıyer Gelişim Etüt Merkezi öğrencisi Şeyma Özkan TEOG-1 sınavındaki soruların hepsini doğru cevaplayarak Türkiye birincileri arasına girdi. Başarılı öğrenci Özkan için Gelişim Etüt Merkezi’nde pasta kesildi. Etüt Merkezi Müdürü Yunus Kaplan, Özkan’a bir de plaket vererek ödüllendirdi.

KİTAP OKUMAYI ÇOK SEVİYORUM 

Sarıyer Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Şeyma Özkan, başarısını öğretmenleri ve ailesine borçlu olduğunu belirterek, "Sınavda sorulan 120 sorunun tümünü doğru yanıtladığım için çok mutluyum. Başarımı öğretmenlerim ve aileme borçluyum. Kitap okumayı çok seviyorum. Sınava hazırlık sürecinde bol bol soru çözdüm. Etüt merkezindeki öğretmenlerimin  kontrolünde ders çalıştım. Farklı yayınlardan denemeler çözerek eksiklerimi kapattım. Özellikle anlamadığım konuları  ya da çözemediğim soruları öğretmenlerime sordum.”diye konuştu.

GALATASARAY LİSESİ'NDE OKUMAYI ÇOK İSTİYORUM 

Sınava yaz tatili ortasında hazırlanmaya başladığını belirten Özkan, “Ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi ,çünkü konular daha iyi kavranılıyor. Ayrıca öğretmenlerimi derste dikkatli dinlemem , başarımda büyük bir etken oldu. Galatasaray Lisesi'nde okumayı çok istiyorum. En büyük hedefim Galatasaray Lisesi'nde eğitim görmek" dedi.

ÇOK GURURLUYUZ

Şeyma Özkan'ın Eğitim Koçu Yunus Kaplan ise, Şeyma'nın başarısını kutlayarak "Çok gururluyuz. Öğrencimizden böyle bir başarı bekliyorduk. Kendisi 6.sınıftan beri istekli, gayretli bir şekilde çalışıyordu. Bir öğrencinin başarılı olması için sadece ders çalışması yetmiyor. Ya da hiç ara vermeden ders çalışmak, doğru bir tutum değil. Sınava hazırlığı son yıla bırakmak hatta son günlere bırakmak gibi negatif düşünceler öğrencilerin yaptığı sık hatalardan biri. Öğrencilere tavsiyem ; düzenli ve periyodik ders çalışmak, konu tekrarı yapmak, çeşitli yayınlardan faydalanarak deneme yapmak ve en önemlisi dersi derste öğrenmek gibi yöntemlerle sizler de büyük başarılara imza atabilirsiniz.”diye konuştu.

Adres: Merkez Mh. Şehit Mithat Yılmaz Cad.

Sarı Hüseyin Sk. No:4/Sarıyer

Tel : 0212 271 8566 - 0507 696 0789

http://www.sariyerposta.com/