Tarabya Final Okulları Genel Müdürü Taylan Özgür Yılmaz, yeni 2022-2023 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yılmaz mesajında, hem veli hem öğrenci hem de öğretmenlere seslenerek; "Tatil bitti, ders zili çaldı. Geleceğimiz olan öğrenciler eğitim ve öğretim hayatına başladı. Öncelikle kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarımıza sadece bilgi sunmayı değil, onların kalplerine dokunmayı ilke edininiz. Onların gönlünde ne kadar büyük yeriniz olursa, etkiniz de o kadar büyük olacaktır. Sevgili öğrencilerimiz, Biliniz ki ülkemizin hatta medeniyetimizin geleceği sizlersiniz. Her anlamda kendinizi yetiştirerek, ülkemizi daha ilerilere taşımanız, sizlerden en önemli beklentimizdir. Temel hedeflerinizden biri, düzenli ve planlı çalışarak derslerinizde üstün başarı göstermek olmalıdır.

Saygıdeğer velilerimiz, en değerli varlıklarımız şüphesiz ki çocuklarımızdır. Yavrularımızın kültür ve medeniyetimizi özümsemiş bireyler olmalarında en önemli sorumluluk sizlerin omuzundadır. Bu duygu ve düşüncelerle; 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının tüm eğitim kurumlarına, Ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim yılı dilerim."