Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri yardıma muhtaç ailelere anlamlı bir destekte bulundu. Öğrencilerin hazırladığı yardım kolileri ailelerin yüzünü güldürdü.

Maddi durumu olmayanlar için yardım amaçlı koliler hazırlayan öğrenciler yine gönülleri kazandı. Hazırlanan koliler Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in mahalle muhtarlarının vatandaşa en kısa sürede hizmet verebilmeleri için tahsis ettiği araçla Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan ile birlikte mahalledeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Muhtar Doğan, öğrencilerin anlamlı kampanyasına da destek oldu.

MUHTAR DOĞAN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

“Öğrencilerin anlamlı yardımı karşısında duygulanmamak elde değil” diyen Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan, “Bir insan için eğitim yetmez. Aynı zamanda vicdanı, merhamet duygusunu ve yardımseverliği de bilmeli. Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu bu yardımların takdir edilmesi gerekiyor. Şahsım ve mahallem adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA