Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenecek olan “Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması”na, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin de aralarında bulunduğu 12 okul katılacak.

Projeye dahil olan 12 okul öğrencilerinin kıyasıya yarışacağı ve jüri başkanlığını Şef Vedat Başaran'ın yapacağı yarışma, 27 Şubat Çarşamba günü İstanbul Güneşli'de bulunan GastronoMetro ev sahipliğinde düzenlenecek.

Yarışmaya katılacak okullar:

Selahattin Eyyübi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kadıköy Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kumburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Küçükçekmece İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şişli Kervansaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Asım Kibar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, M. İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Katip Mustafa Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şile Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.