10Hüseyin Kalkavan Lisesi’nin Fotoğrafçılık Kolu öğrencileri çektikleri fotoğraflarla Sarıyer’in insanını, hayvanını, doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini ölümsüzleştirdiler.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Aynur Çıvgın tarafından fotoğraf dersi verilip, çekecekleri konular konusunda yönlendirilen öğrenciler, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Sarıyer’ konulu bir sergi açtı. Açılışını Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Akgündoğdu ve Kenan Keskin ile Okul Müdürü Faruk Genç’in yaptığı sergiyi gezenler beğenilerini ifade ettiler.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Aynur Çıvgın sergideki fotoğrafların kağıt üzerine değil kanvas olarak nitelenen tuvale baskı yapıldığını ve böylece daha kalıcı ve güzel olduğunu belirtti. Aynur Çıvgın, Mehmet Akgündoğdu, Kenan Keskin ve Faruk Genç’e birer ebru tablosu hediye etti.

DSCF1027OKULDA KARAKALEM RESİM SERGİSİ DE AÇTILAR

Hüseyin Kalkavan Lisesi öğrencileri geçtiğimiz ay da okullarında karakalem resimlerden oluşan bir sergi açmışlardı. Yine Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Aynur Çıvgın tarafından bilgilendirilip, yönlendirilen öğrencilerin bu daldaki sergileri de oldukça beğenilmişti.