İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tanıtım ve Tercih Günleri, Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Etkinliğin son üç gününde ise ITU Warm-Up adıyla deneme dersleri yapılacak.

Her yıl sayısız binlerce öğrenciye üniversitenin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan İTÜ, bu yıl da 20 - 28 Temmuz’da 10.00-16.00 saatleri arasında Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tanıtım günleri düzenliyor.

“Üniversitenin imkânları detaylı olarak anlatılıyor”

Gençlerin hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan üniversite tercih dönemi başladı. İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleşen tanıtım ve tercih günleri, çok sayıda öğrenciyi İTÜ deneyimiyle tanıştırmayı hedefliyor. Bu yıl, “Üniversiteli Olmak Yetmez, Sen İTÜ’lü Ol” sloganıyla başlayan etkinlikte, tercih yapacak öğrencilere ve ailelerine üniversitenin imkânları detaylı olarak anlatılıyor.

“Deneyimlerini paylaşıyorlar”

İTÜ Mezun Dernekleri de tanıtım ve tercih günlerine destek veriyor. İTÜ Mezunlar Derneği İzmir Şubesi, üniversite mezunları ve akademisyenler aday öğrencilerle, mesleklerin geleceği, iş imkânları, sektörel koşullar, İTÜ’lü olmanın kazanımları gibi konularda görüş ve deneyimlerini paylaşıyor.

SARIYER POSTA