Büyükdere Muhtarlığı, Kocataş Muhtarlığı, Sarıyer Kız Meslek Lisesi okul yönetimi ile öğrencilerin işbirliğiyle anlamlı bir projeye imza atıldı. Buna göre ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla ‘Askıda Ekmek’ kampanyası başlatıldı.

Büyükdere Unlu Mamülleri Ekmek Fırını’na giderek harçlıklarından arttırdıkları paraları ‘Askıda Ekmek’ kampanyası kapsamında bağışlayan öğrencilerin duyarlılığı büyük takdir topladı.

YAZICI’DAN BAĞIŞ ÇAĞRISI

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, “Büyükdere ile Kocatas Muhtarları olarak bugün Sarıyer Kız Meslek Lisesi okul yönetimi ve öğrenci kardeşlerimizle birlikte ortak yaptığımız ihtiyaçlı ailelerimizin faydalanması adına yürüttüğümüz askıda ekmek projemizi başlattık kız meslek lisesi okulu ile birlikte kahvaltımız sonrası öğrenci kardeşlerimiz ailelerinin kendilerine verdikleri günlük okul harçlıklarını Büyükdere Unlu Mamulleri Ekmek Fırını’na askıda ekmek e bağışladılar Muhtarlar olarak Böyle duyarlı öğrenciler yetiştiren anne baba ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz askıda ekmek hizmetinden faydalanmak isteyen ihtiyaçlı vatandaşlarımız Büyükdere ve Kocataş Muhtarlıklarından alacakları muhtar kaşeli makbuz ile her gün evlerinin ekmeklerini ücretsiz alabilecekler ayrıca Askıda ekmek projemize destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız cami yanında bulunan Büyükdere Unlu Mamulleri Ekmek Fırını’na ekmek bağışında bulunabilirler” ifadelerini kullandı.

DOĞAN’DAN AİLELERE VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Kocataş Muhtarı Serdal Doğan ise, “Büyükdere ile Kocatas Muhtarlığı olarak bugün Sarıyer Kız Meslek Lisesi okul yönetimi ve öğrenci kardeşlerimizle birlikte ortak yaptığımız ihtiyaçlı ailelerimizin faydalanması adına yürüttüğümüz askıda ekmek projemizi başlattık. Kız Meslek Lisesi Okulu ile birlikte kahvaltımız sonrası öğrenci kardeşlerimiz ailelerinin kendilerine verdikleri günlük okul harçlıklarını Büyükdere Unlu Mamulleri Ekmek Fırını’na askıda ekmek bağışladılar. Muhtarlar olarak böyle duyarlı öğrenciler yetiştiren anne baba ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz” diye konuştu.

SARIYER POSTA