Yeni dönem eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili bugün çaldı. Milyonlarca öğrenci yaz tatilinin ardından ders başı yaparken, Sarıyer’de eğitim sezonunun açılış töreni Ferahevler’deki Şehit Uğur Taşçı İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Ülke genelinde olduğu gibi Sarıyer’de de binlerce öğrenci öğretmen ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Eğitim ve öğretim yılının açılış törenine; Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Sarıyer İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İhsan Süngü, Ferahevler Mahalle Muhtarı Turan Öztürk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI

Sarıyer’de 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının açılışı için Uğur Taşçı İlkokulu’nda tören düzenlenirken, öğrencilerin hazırladığı gösteriler beğeni topladı. Halk oyunları ve tiyatro gösterisi sergileyen çocuklar, konuklardan büyük alkış aldı.

TAHMAZ’DAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Açılış töreninde konuşan Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, “2019-2020 eğitim-öğretim sezonu idarecilere, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olsun. Çocuklar bu ülkenin geleceği. Bir ülkenin temeli eğitiminin kalitesiyle doğru orantılı. Bu yüzden öğretmenler ve idareciler olarak en kaliteli eğitimi vermek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA