635066439173953151Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi mezuniyet töreninde öğrenciler keplerini havaya fırlatarak hayatlarının bir dönemini daha mutluluk içinde kapattılar.

Okul bahçesinde yapılan törende mezun olmanın sevincini aileleri ve öğretmenleriyle paylaşan öğrencileri kutlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, aydınlık bir gençliğin yetiştiğini, ülkemizin içinden geçtiği zor dönemlerde gençlerin demokratik tepkilerinin bunu net biçimde ortaya koyduğunu ifade etti.

Yaptığı konuşmada Atatürk’ün gösterdiği hedefte ilerleyen gençlerin, çağdaş demokrasinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük gücü olduğunu vurgulayan Başkan Genç, öğrencileri kutlayarak yaşam boyu başarılar diledi.

635066437194949837Konuşmaların ardından Başkan Genç, okul birincisi Dursun Ali Ekinci’ye plaket ve diplomasını takdim etti. Okul ikincisi Yunus Emre Turgut ve üçüncüsü Ayfer Koç da plaket ve diplomalarını aynı seremonide Okul Müdürü Maksut Balmuk’un elinden aldı. Ardından mezuniyet kütüğüne plaket çakma ve bayrak teslim seremonisi gerçekleştirildi.

Törenin devamında öğretmenlerinin elinden diplomalarını alan öğrenciler, son olarak keplerini havaya atarken aileler, çocuklarının yaşadıkları bu güzel heyecanı fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirdi.