Kazananların adresi olan Sarıyer Dershanesi, yılların deneyimi ve uzman kadrosuyla eğitim sektöründe farklılık yaratmaya devam ediyor. Birebir eğitim sistemini başarıyla harekete geçiren Sarıyer Dershanesi bir ilke imza atarak ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıflar için özel ödev sınıfları oluşturdu.


Sarıyer Dershanesi, 9 yıllık deneyimiyle kesintisiz hizmetlerine devam ediyor. Kalitesi ve kendine has geliştirdiği yöntemlerle eğitim sektöründe farklı misyon getiren Dershane,  Sarıyer’de bir ilke daha atmanın sevincini yaşıyor. Dershane geliştirdiği yeni yöntemle ilköğretim öğrencilerin derslerine yardımcı olmak için özel sınıflar oluşturdu.

“Öğrenciler için özel ödev sınıfları”


Gazetemizi ziyaret eden Dershane kurucusu Hasan Karaca, Genel Yayın Yönetmenimiz Levent Pehlivanoğlu’na projenin detaylarını anlattı.  Geliştirdikleri projeyle kaliteli ve nitelikli eğitim hizmeti sunduklarının altını çizen Hasan Karaca, sistemin önemine değinerek, “Bizler köklü bir eğitim kurumu olmamızın yanında Sarıyerlilere hizmeti de ilke haline getirmiş durumdayız. Bu ilke doğrultusunda her geçen gün hizmet kalitemizi yükseltiyoruz. Daha önce birebir ders sistemini Sarıyer’e taşımıştık. Şimdi ise yeni bir projeye imza atıyoruz. Yeni projemizle ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıf öğrencileri için özel ödev sınıfları oluşturduk. Bu sınıflar sayesinde okuldan gelen öğrenci ödevlerini tamamlamış olarak evine gidecek. Uzman hocalarımız eşliğinde öğrencilerin ders saatlerine ödev sınıfları hizmetine devam edecek. Bu proje öğrencilerin evde ödev derdine son verecek. Öğrenci eve gittiğinde ailesiyle vakit geçirecek ve daha da sosyalleşecektir. Amaç öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmak ve okul derslerine yardımcı olmaktır. Eğitime önem veriyoruz ve bu yönlü projelerimiz de sürecek” şeklinde konuştu.

Özel yöntemler ve birebir dersler


dershaneÖdev sınıflarının yanı sıra dershane, olarak farklı hizmetler de sunduklarını ifade eden Karaca, “Bu sınıfların yanı sıra uzman kadrolarımız tarafından geliştirilen sistemler sayesinde öğrencilerin gelişimlerine de katkıda bulunuyoruz. Özellikle ilköğretim bir ve ikinci sınıf öğrencileri için okuma güçlendirme eğitimini hayata geçirdik. Öğrencilerin tüm branşlarda başarılı olabilmeleri için öncelikle iyi okuyabilmeleri ve okuduğunu anlamaları gerekmektedir. Bu ders sayesinde öğrenciler okuma alışkanlıklarını geliştirecekler, algılamalarını kolaylaştıracak. Özel yöntemler ve birebir derslerle öğrencilerin gelişimlerine katkı sunuyoruz” dedi.

Algı geliştiremeye dönük çalışmalar


Sarıyer Dershanesi’nin eğitim sistemleri hakkında da bilgi veren Karaca,  Sarıyer’de ilk olarak birebir ders sistemini uyguladıklarını söyleyerek, “Bizler her türlü koşulda eğitimi ve hizmeti önemsedik. Bu nedenle hep arayış içinde olduk. Bu arayışlar sonunda Sarıyer’e ilk birebir ders sistemin getiren biz olduk. Bu sistem sayesinde öğrencilerimizin başarısı yükseldi. Her sene düzenli olarak dershanemize kayıtlı olan ilköğretim son sınıf öğrencilerimizin yüzde 80’ni Anadolu liselerini kazanıyor. Bizler bu başarıda mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bizler birebir ders sistemi ile öğrencilerin okul derslerine de yardımcı oluyoruz. Öğrenciler eksik kaldıkları derslerini veya okullardaki sınava hazırlıklarını bu yolla gidermiş oluyor. Bizim diğer dershanelerden farkımız işte bu yani birebir eğitim sistemi ve algı geliştiremeye dönük çalışmaları hayata geçirmek. Bu anlamda başarımızı kalitemizle birleştirip yolumuza devam edeceğiz” diye kaydetti.

Şehit Mithat Yılmaz Caddesi

Sarı Hüseyin Sokak (postane sokağı)  

No:5 Sarıyer

TEL: (0212) 218 35 13


FAX: (212) 271 77 85