Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yaptığı açıklamada ilk ve orta öğretimlerde eğitim ve öğretimin devam edeceğini belirtti.


İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada 5 ilçe dışında okulların yarın açık olacağını duyurdu. İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Çatalca ve Başakşehir ilçelerinde kaymakamlıkların kararıyla okulları yarın da tatil edildiğini duyurdu.

İstanbul Valiliğinin eğitim ve öğretime devam edilmemesi noktasında kararı İlçe Kaymakamlıklarının insiyatifine bırakmasının ardından Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yaptığı açıklamada ilk ve orta öğretimlerde eğitim ve öğretimin devam edeceğini belirtti.

Valilik'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır."