Sarıyer Akademi bu kapsamda dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınından önce alt yapısını tamamladığı ve çok sayıda öğrenciye eğitimde fırsat eşitliği sağlayan ücretsiz uzaktan eğitim uygulamasını hayata geçirdi. Akademi bu fırsattan tüm öğrencilerin yararlanabilmesi için online eğitim ağını genişletti.

Sarıyer Akademi’ye gelen yoğun talepler kurum içinde titizlikle değerlendirildi ve uzaktan eğitime herkesin ulaşabilmesini sağlayan ağı devreye soktu.

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Sarıyer Akademi Uzaktan Eğitim Desteği için, LGS ve YKS’ye hazırlanan tüm öğrenciler için www.sariyerakademi.com üzerinden ‘Online Derse Kayıt’ butonuna tıklayarak başvuru yapabilmenin önünü açtı. Akademi, alınan tedbirler kapsamında 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında 8. ve 12. sınıf mezun gruplarında kurumda öğrenim gören öğrenciler için uzaktan eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

CANLI DERSLER VE ÖĞRENCİ TAKİBİ

Kayıt sonrası oluşturulan kullanıcı adı ve şifreler ile öğrenciler, Sarıyer Akademi üzerinden kendileri için oluşturulan ders programını alabilecek, anlamadıkları konu ve soruları öğretmenlerine sorabilecek, canlı dersleri ve videoları tekrar izleyebilecek, verilen ödevleri ve testleri yapabilecekler.