Sarıyer’de VYZ Sürücü Kursu bünyesinde kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Sarıyer Sürücü Kursu, eğitimlerini sürdürüyor. Türkiye’de trafik sorununun, kursiyerlere ciddi bir eğitim verilerek aşılacağını dile getiren Sarıyer Sürücü Kursu Yetkilisi Coşkun Serter, “Eğitim kalitemize ve tecrübemize güveniyoruz” dedi.

Sarıyer Sürücü Kursu, alanında 24 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren VYZ Sürücü Kursu bünyesinde Sarıyer Merkez’de hizmet vermeye başladı. Kurum olarak, Sarıyer’i tercih etmelerindeki nedenleri açıklayan Sarıyer Sürücü Kursu Yetkilisi Coşkun Serter, “Araştırmalarımızda Sarıyer’de ciddi bir potansiyel olduğunu gördük. İlçenin büyüklüğü, nüfusu, insanların araç kullanmaya olan ilgisi burada güzel bir hizmet verme imkanı bulacağımızı hissettirdi. Faaliyetlerimize kısa bir süre önce başlamamıza karşın, aldığımız talep, bizleri haklı çıkardı. Gösterdikleri ilgi dolayısıyla Sarıyer halkına teşekkür ediyoruz” dedi.
ÖNCE SORUMLULUK

“Sarıyer Sürücü Kursu ekibi olarak, çok ciddi bir iş yaptığımızın farkındayız” ifadesini kullanan Serter; misyonlarının sadece ehliyet vermek olmadığını, sorumluluk aşılamayı amaçladıklarını söyledi. Coşkun Serter, adayların trafikte kendini ve çevresindekileri taşıyacağını belirterek, şöyle devam etti: “Buraya gelen insanlar öncelikle sorumluluk alacak. Bu nedenle onlara, trafik kurallarını ve trafik adabını öğretmek istiyoruz. Şoförlük, tecrübeyle birlikte elbette daha gelişecek. Ancak insanlara trafikte saygıyı, sakin olmayı, başkasının haklarını ihlal etmemeyi öğretebilirsek daha güzel sonuçlar alacağız. Türkiyede trafik sorunu, kursiyerlere ciddi bir eğitim verilerek aşılır. Biz de bu düşünceyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
A SINIFI EHLİYET VEREN TEK SÜRÜCÜ KURSU

Sürücü adaylarına yeni araçlarla hizmet verdiklerini anlatan Serter, “Araçlarımız Hyundai i10 ve i20. İsteyen adayımız için otomatik vitesli araçlarımız da mevcut. A1 ve A2 Motor ehliyeti almak isteyen adaylarımız için de 8 adet yüksek modelli motorlarımızla hizmet veriyoruz. Sarıyer ilçesinin tamamında A sınıfı ehliyet veren (500 cc ve üzeri yüksek motor) tek sürücü kursu biziz” şeklinde konuştu.
“SİMÜLASYON EĞİTİMLERİ VERİYORUZ”

Sarıyer Sürücü Kursu Yetkilisi Coşkun Serter, uygulamalı eğitimde ilk olarak simülasyon dersleri verdiklerini kaydederek, “Teorik sınavı geçen adaylarımız, araçla trafiğe çıkmadan önce, simülasyon eğitimiyle direksiyon başına geçiyor. Eğitmenlerimiz, normal otomobildeki tüm özelliklerin mevcut olduğu simülasyonda adaylara bilgi veriyor. Ve daha sonra araçlarımızla sürüşlere başlıyorlar” dedi.
“EĞİTİM KALİTEMİZE GÜVENİYORUZ”

VYZ Sürücü Kursu’nun 24 yıllık tecrübesi bünyesinde, ilçede Sarıyer Sürücü Kursu olarak hizmet verdiklerini belirten Coşkun Serter, “Bugüne kadar binlerce insanın ehliyet almasına vesile olduk. Eğitim kalitemize, deneyimimize, standartlarımıza, alanında uzman ve tecrübeli hocalarımıza güveniyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İletişim için;

Adres: Şehit Mithat Yılmaz Cad. Sarı Hüseyin Sk. No:4 Sarıyer

Telefon: 0212 278 60 60 / GSM: 0553 753 60 40