Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi mezuniyet töreni, özel hazırlanan kampüs bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Yıllar boyu kök salmış ve manevi değerlere önem veren bir okulda eğitim almanın gururunu yaşayan öğrenciler, keplerini atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Mezuniyet töreninde sanatsal aktiviteler

Sarıyer’in en güzide eğitim kurumlarından biri olan Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi, 10. yılında kolejde 7. dönem, fen lisesinde ise 5. dönem mezunlarını verdi. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Edebiyat Bölümü Zümre Başkanı Nurten Somuncu'nun sunumuyla başlayan tören, öğrencilerin piyano gösterisi ve müzik dinletisi ile devam etti.

Dereceye girenlere ödül verildi

Ardından 12. sınıf öğrencilerinin 4 yıl boyunca yaşadıkları keyifli anlardan oluşan nostalji videoları gösterildi ve dereceye giren daha sonra öğrencilere ödülleri verildi, okul birincileri mezuniyet kütüğüne şiltleri çaktılar.

“Özel Mürüvvet Evyap Okulu mezunu olmak ayrıcalıktır”

Törende konuşan Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Müdürü Mustafa Seçkin “Okulumuzun hedefi Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, toplumsal ve evrensel değerlere sahip çıkan, bilimi, sanatı, kültürü ve sporu yaşamının bir parçası olarak benimseyen, nitelikli öğrenciler yetiştirerek Türk milletinin gelişimine katkıda bulunmak ve bunları toplum faydasına sunmaktır. Özel Mürüvvet Evyap Okulları mezunu olmanın ayrıcalığını her zaman hissedeceksiniz” ifadelerini kullandı.