Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve birim müdürleri tarafından Sarıyer sınırları içindeki okullara yapılan ziyaretler aralıksız devam ediyor.


Okulların sorunları, ihtiyaçları ve şikayetlerinin tespitinin yapılması, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması, gelir seviyesine bakılmaksızın her çocuğun kaliteli bir ortamda eğitim alabilmesi için canla başla çalışan Sarıyer Belediyesi, Başkan Şükrü Genç önderliğinde Reşitpaşa Mahallesi’ne giderek Tuncay Artun ve Kocapaşa İlkokulu’nu ziyaret etti. Okul müdürleri ve öğretmenlerin yanı sıra okul aile birliği üyeleriyle bir araya gelen Başkan Genç ve birim müdürleri, istek ve şikayetleri tek tek not alarak gerekli işlemlere derhal başladı.

4Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun’un da bulunduğu okul ziyaretlerinde, boya badana, temizlik, bahçe düzenlemesi ve spor gereçleri temini gibi verilen hizmetlerin yanında talep edilen birçok konu da Başkan Genç’in talimatıyla ilgi birim müdürleri tarafından çalışma takvimine alındı.

Öğrenci aileleri tarafından hazırlanan çeşitli ikramların sunulduğu ziyarette öğrenciler tarafından büyük sevinçle karşılanan Başkan Şükrü Genç, çocuklar ve öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.