Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Sarıyer Kütüphanesi’ni öğrenciler çok sevdi. Açılış sonrası kütüphaneye akın eden öğrenciler, vakitlerini kitap okuyarak ve ders çalışarak değerlendiriyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın projesi olarak geçtiğimiz günlerde hizmete açılan İBB Sarıyer Kütüphanesi’ne Sarıyerli öğrenciler adeta akın ediyor.

Kütüphanede öğrencilerin ücretsiz ulaşabileceği 5 bin 500 kitap bulunurken, kütüphanenin farklı alanlarından 75 öğrenci aynı anda istifade edebiliyor. Kütüphanede öğrencilere ücretsiz çay ve kahve ikramı da yapılıyor. Kütüphanenin açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, “Bu kütüphane Salih Bayraktar başkanımızın büyük azmi, heyecanı ve gayretiyle kurulmuş bir çalışmadır. Sarıyer ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuşmuştu.

“Gençliğe yatırım yapıyoruz”

Açılış töreninde konuşan Salih Bayraktar ise, “Gençlikle ilgili birçok eseri Sarıyer’e kazandırdık. Gençliği yanına almayan, gençliği desteklemeyen ülkelere baktığımızda kısa süre sonra durağanlığa teslim olmuşlardır. Gençliği destekleyen, yatırım yapan, önünde yürüten ülkelere baktığımızda, tarihi yürüyüşünde büyük devrimlere öncülük etmişlerdir. Bizde gelecek gençlikte diyoruz. Gençliğe yatırım yapıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

BENZER HABER: Baraçlı: “Salih başkanın azmiyle açıldı”

https://www.sariyerposta.com/egitim/baracli-salih-baskanin-azmiyle-acildi-h59379.html