Sarıyer’de eğitim faaliyeti gösteren Özel Mürüvvet Evyap Okulları 8. sınıf öğrencileri resim derslerinde bir dönem boyunca yaptıkları çalışmalarını kampüste bulunan fuaye alanında sergiledi.

Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Resim Öğretmeni Behiye Yılmaz’ın sanat küratörlüğünü üstlendiği sergide, öğrenciler akrilik boya kullanarak tuval üzerine 84 eser ortaya çıkardı. Ders dışındaki zamanlarında da atölyeye giderek çalışmalar yapan öğrenciler görülmeye değer bir sergi hazırladı.

“Kalite ile anılan kurum haline geldik”

Serginin açılışı Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Müdürü Mustafa Seçkin ve Müdür Yardımcısı Bülent Aysan tarafından yapıldı. 2008 yılının Eylül ayında eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığını belirten Okul Müdürü Mustafa Seçkin açılış konuşmasında; bu 10 yıllık süreçte çok ciddi mesafe kaydedip her geçen yıl başarılarına yenilerini ekleyerek ismini başarı ve kalite ile anılan bir kurum haline getirdiklerini ifade etti.  Sadece akademik alanda değil sanatta, sporda ve bilimde de başarılarını sürdüren öğrencilere teşekkür ederek açılış kurdelesini kesti.