Mutluluk Grubu tarafından düzenlenen “ Görme Engelliler İçin Sesli Kütüphane Projesi’’ İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl  Çocuk Esirgeme Kurumuna düzenlenen ‘’Mutluluk Pikniği’’ sayesinde tüm gönüllülerle buluştuğu grup Pazar günü daha çok gönüllü ve ihtiyaç sahibiyle 17 Ağustos Pazar günü, Zekeriyaköy Kooperatiflerinde buluşuyor.

"Sen Yoksan Bir Eksiğiz’’ sloganıyla yola çıkan Mutluluk Grubu Pazar günü Zekeriyaköy'de ‘’Mutluluk Pikniğine ’’ tüm vatandaşlar davet ediyor...


Mutluluğun Adresi ismiyle 2013 yılında sosyal sorumluluk projelerine başlayan grup, Abdullah Özkan başkanlığıyla bir araya geldi. Grubun üyeleri çoğunlukla öğrenci olup her yaştan gönüllü çalışanla 50 kişiden oluşuyor.  Çocuk Esirgeme Kurumu etkinliği, Huzurevi ziyaretleri, yardım kampanyaları ve son olarak ‘’Sesli Kitap’’ etkinlikleriyle hedef kitlesini her gün daha da arttırıyor.

2013 Eyüp Çocuk Esirgeme Kurumu etkinliğiyle yardımlarına başlayan Mutluluğun Adresi grubu bir sene boyunca faaliyetlerine hızla devam ediyor ve 15’ i aşkın etkinlik düzenledi.  Erzurum, Sinop, Van gibi şehirlere kıyafet, kitap yardımlarında bulunan grup Türkiye’nin yanı sıra İtalya’da Abdullah Özkan başkanlığıyla Down Sendromlu çocuklara organizasyonlar yaparak adını duyurdu.