Sarıyer’in birçok mahallesinde hizmet veren ve önemli başarılara imza atan Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) yeni şubesini Kilyos’ta açıyor.


Maddi imkânsızlıklar nedeniyle kurslara ve özel etüt eğitim merkezlerine gidemeyen İlköğretim öğrencilerinin okul eğitimlerine katkıda bulunmak, sosyal kültürel gelişimlerini sağlamak, bilişim ve iletişim teknolojilerini kullanmak amacıyla Sarıyer’in birçok mahallesinde hizmet veren SAGEM’lere bir yenisi daha ekleniyor.

Kilyos Muhtarlığı’nda hizmet verecek

Kilyos’ta hizmet verecek olan SAGEM Kilyos Muhtarlığı’nın bulunduğu alanda yapılacak. SAGEM’in muhtarlığa yapılmasından dolayı muhtarlık binası için Kilyos merkezde temel atıldı. Muhtarlık binası inşaatının bitmesiyle yeni yerine taşınan muhtarlığın eski yeri SAGEM hizmeti vermeye başlayacak.

Serdarlı:  Çocukların eğitimi için olumlu buluyoruz

SAGEM’in Kilyos’ta açılacağından dolayı memnun olduklarını dile getiren Kilyos Muhtarı Ahmet Turgut Serdarlı,“Muhtarlık binamızın yeri geniş olduğundan dolayı SAGEM hizmetine vereceğiz. Bundan dolayı başka bir yerde muhtarlık binası yapılacak. SAGEM’in buraya yapılmasını anlamlı buluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.