İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tanıtım ve Tercih Günleri, 21 Temmuz Pazar günü (yarın) Ayazağa’daki Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde başlayacak.

Her yıl sayısız aday öğrenciyi İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde buluşturarak üniversitenin olanaklarını ve eğitim kültürünü keşfetmelerini sağlayan İTÜ, bu yıl 20-28 Temmuz'da 10.00-16.00 saatleri arasında Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği etkinlikte, gelecekleriyle ilgili tercih yapacak lise öğrencilerine ve ailelerine üniversitenin imkanlarını tanıtacak.

Öğrenciler İTÜ’yü tanıyacak

Farklı fakülte ve birimlerden akademisyenlerin yanı sıra mezunlarla buluşmaların yer alacağı etkinlikte, İTÜ hakkında merak edilenlerin yanı sıra İTÜ'de sosyal yaşam, öğrenci odaklı eğitim, kutup araştırmaları, bilişim ve yapay zeka teknolojileri ile uluslararası eğitim konuları hakkında bilgi paylaşımı yapılacak. Etkinlik kapsamında aday öğrenciler, İTÜ öğrenci kulüpleri ve proje takımlarının düzenledikleri etkinliklere dahil olarak, üniversitenin sosyal hayatını yakından tanıma fırsatı elde edecek.

SARIYER POSTA