Özel Mürüvvet Evyap Okulları'nın yeni ilkokul binası 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmete açıldı.

Mürüvvet Evyap’ın anısına 2008-2009 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçen okul, 10. yılına girerken, yeniçağın gerektirdiği becerileri öğrencilere kazandırmak, üstün nitelikli eğitim sunmak ve onları yarınlara daha nitelikli taşımak için yeni ilkokul binasının açılışını gerçekleştirdi.

Tüm ayrıntılar hesaplandı

16 derslik, cep sineması, laboratuarlar, atölyeler, konferans salonu, kütüphane ve müstakil yemek salonunun bulunacağı eğitim binasında genç nesiller Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, üretken bireyler olarak yetiştirilecek.

Dünya vatandaşı yetişecek

Tüm derslikler teknolojik gelişimlere uyumlu ve bireysel farklılıkları gözeterek çok boyutlu öğrenme zeminini oluşturan Özel Mürüvvet Evyap İlkokulu, günümüzün teknolojik gelişmelerini eğitime entegre ederek kendi kültürünü yaşayan ve yaşatan nesiller yetiştiriyor. Okul, aynı zamanda farklı kültürler ile de etkileşim içinde olan, toplumsal-evrensel değerlere sahip çıkan, dengeli, sorgulayan ve açık fikirli dünya vatandaşları yetiştirmek amacıyla eğitim-öğretim hayatına devam ediyor.