İBB, pandemi döneminde kreşe gidemeyen çocuklara eğitim desteği vermeye devam ediyor. Hayata geçirilen proje ile, online ortamda çocuklar ebeveynleri ile birbirinden önemli eğitimlere katılıyor. Yuvamız İstanbul ve WISE Akademi işbirliğinde gerçekleştirilen program, 17 Mayıs’ta başlayacak.

8 hafta sürecek programda çocuklar el becerilerini geliştirecek oyunlar oynarken, deneyler de yapabilecek. Ebeveynleri ile de etkinliklere katılabilecek 4-6 yaş arası çocuklar, kreşlerin yokluğunu aramayacak.

Çeşitli alanlar yer alıyor

Program hakkında bilgi veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şenay Gül, 5.si devam eden Yuvamız İstanbul Online Oyun Grupları Anne ve Baba Okulu’nun 6.'sının 17 Mayıs’ta başlayacağını söyledi. Ailelerin başvurularını https://yuvamiz.ibb.istanbul/ web sitesi üzerinden 3-10 Mayıs tarihleri arasında yapabileceğini belirten Gül, “Çocuklarımızın duygusal, bilişsel ve sosyal gelişimlerini destekleyen 8 haftalık eğitim programımızın içerisinde; müzik, sanat, spor, İngilizce ve sağlıklı beslenme gibi çeşitli alanlar yer almakta” dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ