Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer'in en saygın eğitim kurumlarından biri olan Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Özcanlar, Kulüp Başkanı Abdullah Ercanlı ve sporcular ile bir araya geldi.

Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi, İstanbul’daki Rotary Kulüplerinin yaptığı bağış ile topladıkları yardımlarla yapılan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildikten sonra 2005- 2006 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçti.

SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRİYOR

Bünyesinde barındırdığı spor kulübü ile verdiği nitelikli eğitimin yanı sıra sağlıklı nesiller yetiştiriyor. Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Spor Kulübü basketbol,voleybol ve jimnastik branşlarında faaliyet gösteriyor.

ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Abdullah Ercanlı'yı makamında ziyaret eden Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, kendisinin de Mersin'de basketbol oynadığını ifade etti. Ercanlı, faaliyetler ile ilgili bilgiler verirken, çalışmaların corona virüs salgınına karşı gerekli önlemler alınarak yapıldığını ifade etti.

ÖZCANLAR'A ROTARY FORMASI

Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Abdullah Ercanlı, ziyaret sırasında Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar'a Rotary forması hediye etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ