Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yarıyıl tatili ile ara verdiği okul ziyaretlerine, Zekeriyaköy İlk ve Orta Okulu ile devam etti.Öğrencilerle derse giren Genç, test çözdü.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Zekeriyaköy İlk ve Orta Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Okul aile birliği üyeleri ve öğretmenlerle kahvaltı yapan Başkan Genç, okulun eksiklerini ve yapılması gerekenleri bizzat yerinde inceledi.

ZEKERİYAKÖY İLK VE ORTA OKULU’NU ZİYARET ETTİ 

Başkan Genç, Zekeriyaköy İlk ve Orta Okulu'na yaptığı ziyarette eğitimcilerin ve Okul Aile Birliği üyelerinin taleplerini dinledi. Sınıfları tek tek dolaşan Genç, katıldığı derslerde öğrencilerle birlikte test çözdü. "Bütün çabamız çocukların daha iyi eğitim alabilmeleri."diyen Başkan Genç şunları kaydetti: “Yaşamın içinde kimin ne problemi varsa ayrım yapmaksızın gereğini yerine getirmek için çabalıyoruz. Özellikle söz konusu çocuklarımız olunca yetki karmaşasına takılmadan onlara en iyi şekilde hizmet götürüyoruz”

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ziyaret sonunda Okul Müdürü Şaban Doğanç tarafından bir de plaket verildi.

http://www.sariyerposta.com