Eyüp Belediyesi tarafından Simurg 5-25 Yaş Arası Yaygın Eğitim Programı dahilinde yaz spor okulu şenliği düzenlendi. Eyüp’te öğrenciler yaz okulunda gelişimlerine katkı sağlayacak.

Yaz spor okuluna devam öğrenci ve veliler için program düzenlendi. Alibeyköy’deki spor kompleksinde gerçekleştirilen tören Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Burada konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, sportif etkinlikleri sadece 2 aya sığdırmadıklarını söyledi. 12 ay süresince çocuklar için bu tür faaliyetlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Aydın, eğitimlerin ciddi katkı sağladığından söz etti.  Bu okullarda vakit geçiren çocukların derslerinde daha başarılı olduğuna dikkat çeken Aydın, bu çalışmaları artırarak devam ettireceklerini belirtti.

ÇOCUKLARA MÜJDE VERDİ


Aydın, konuşmasında çocukların Ali Kuşçu Uzay Evi’nde güneşi gözlemleyebileceğini de aktardı. Aydın, “Bizler bugün buradaki şölen kapsamında çocuklarımız ile buluştuk ve selamlaştık. Onlarla fotoğraf çektireceğiz. Böylelikle hatıralar oluşacak. Akşama kadar da sürecek etkinlikler ile günü tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.