Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Uygulama Okulu’nun düzenlediği 23 Nisan Şenliği’ne Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı. Okulun baştan aşağı yenilenmesini sağlayan Şükrü Genç, alkışlarla karşılandığı okulda öğrenciler tarafından sevgi çemberine alındı.
Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Uygulama Okulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bugün, okul bahçesinde düzenlenen bir etkinlikle kutladı.  Çocukların mutluluğuna ortak olan Şükrü Genç, öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Halk oyunları, koro ve çeşitli etkinliklerin sahnelendiği programda öğrencilerin atölye çalışmalarından oluşturulan sergi de yer aldı.

 OKULUN ANAHTARI ARTIK ŞÜKRÜ GENÇ’TE

Okulu daha işlevsel ve modern hale getirmek için çalışmalar başlatan Şükrü Genç’e katkılarından dolayı teşekkür eden okul aile birliği üyeleri, başkana okulun temsili anahtarını hediye etti. Genç, 23 Nisan şenliğinde yaptığı konuşmada, “Okulun anahtarı artık bizde.  İstediğimiz zaman gece gündüz fark etmez gireriz” diye espri yaptı.

OKULUN FİZİKİ ŞARTLARINDA İYİLEŞTİRME YAPILDI

Bu arada, ilçe genelindeki 67 orta ve ağır zihinsel engelli öğrencinin eğitim gördüğü Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Okulu’nun fiziki şartlarının yetersiz olduğunu gören Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, geçtiğimiz günlerde okulun sil baştan yenilenmesi ve büyütülmesi için ekibine talimat vermişti. 1998 yılında hizmete giren ve pek çok eksiği bulunan prefabrik bina genişletilerek sınıf sayısı arttırıldı. Tüm alt yapı sorunları giderilerek yönetim katıda fonksiyonel hale getirildi. Elektrik, doğalgaz, tesisat işlemlerinin yapıldığı okul ilave alanlarla genişletilerek çatı ve mantolama işlemleri de devam ediyor.

http://www.sariyerposta.com