Yurt içi ve yurt dışı eğitim kariyer planlaması konusunda öğrencilere profesyonel danışmanlık sağlayan Elit Akademi, Bireysel Eğitim Koçluğu sistemiyle gençleri kendi hedefleri doğrultusunda en doğru şekilde yönlendiriyor.

Alanında uzman eğitmenleriyle kariyerini doğru yönlendirmek isteyen öğrencilere Zekeriyaköy’de danışmanlık hizmeti veren Elit Akademi, Türkiye’nin geleceğini oluşturacak olan genç nesiller yetiştiriyor.

“Öğrencilerimize rehberlik ediyoruz”

Elit Akademi’nin Kurucusu Nurettin Demirci,  Sarıyer Posta’nın Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na akademinin faaliyetlerini ve sundukları danışmanlık hizmetini anlattı. Demirci, “Elit Akademi olarak başta Zekeriyaköy ve Sarıyer’in geneli olmak üzere İstanbul’a hitap edeceğiz. Öğrencilerimizi gerek yurtiçi gerekse yurtdışında en kaliteli eğitimin verildiği lise ve üniversitelere göndermeyi amaçlıyoruz. Yurtiçi ve yurtdışına yönelik eğitim danışmanlığı ve kariyer planlaması ile alakalı öğrencilerimize rehberlik ediyoruz. Bunu da elimizdeki tüm imkan, bilgi ve donanım ile gerçekleştiriyoruz. Kuruluş aşamamızı tamamladık ve eğitim-öğretim programlarımızı oluşturuyoruz. 1 Nisan itibariyle faaliyetlerimize tamamen başladık” dedi.

Yurt içi ve yurt dışı eğitim kariyer planlamaları

“Alanında çok başarılı ve deneyimli eğitimci arkadaşlarımız ile çalışıyoruz” diyen Demirci, “Bu ekip içerisinde hem yurtiçinde hem de yurtdışında başarılı eğitimcilerden oluşan iki grup olacak. Ayrıca ülke içinde ve dışında ki eğitim kurumları ile alakalı portföyümüz de hazır hale gelecek. Bizim şuan ki hedefimiz 2019-2020 eğitim öğretim döneminin sonu için yapılacak planlar ile alakalı çalışmalar yapmak. Çünkü bu programlar uzun vadeli olduğu için hedefimiz gelecek eğitim dönemi ve sonrası” ifadelerini kullandı.

“Belirli bir plan dahinde ilerleyeceğiz”

Elit Akademi’nin dershane olmadığının altını çizen Demirci, öğrencilere danışmanlık hizmeti verdiklerini vurguladı. Demirci, şunları söyledi: “Uzun yıllar eğitim sektöründe bulunmuş bu sektörün tüm aşamalarında yer almış ve yöneticilik yapmış biri olarak rahatlıkla ifade edebilirim ki özellikle Zekeriyaköy’de eğitimi desteleyecek, öğrencilerimizin yurtiçi ve yurtdışı tercihlerine göre danışmanlık yapacak bir kurum olacağız. Ancak Elit Akademi, kurs, dershane veya etüt merkezi değil. Burası eğitim danışmanlık ve kariyer planlama ofisi.”

“Öğrenciye özel yol haritası belirleyeceğiz”

Öğrencilere özel kariyer planlamalarının yapılacağını belirten Demirci, şöyle konuştu: “Çalışmalarımız tamamen bireysel ve kişiye özel olarak yürüyecek. Uzman psikolog arkadaşlarımız ile birlikte öğrencilerimizin ihtiyaç analizini yapacağız. Ardından öğrenciye özel bir yol haritası belirleyeceğiz. Örnek vermek gerekirse eğer yurtiçinde okuyacaksa hangi üniversitede ve hangi bölümde daha başarılı olur, yurtdışında okuyacaksa hangi ülkeyi, üniversiteyi ve bölümü tercih etmeli gibi konularda danışmanlık vereceğiz. Burada öncelik tabi ki öğrencilerdir. Onların isteği ve hedefleri doğrultusunda ve belirli bir plan dahinde ilerleyeceğiz.”

Uskumruköy Mah. Kilyos Cad. No: 9AE Sarıyer

Tel: 0(212) 356 83 00

GSM: 0(552) 356 83 00

İnstagram: elitakademi

Facebook: elitakademi

Twitter: elitakademi