Kırtasiyecilik alanında kısa süre önce Sarıyer Merkez’de hizmet vermeye başlayan Cengizler Kırtasiye, sektöre yeni bir soluk getirmek istiyor.

Sarıyer Merkez’de kısa süre önce sektördeki en iyi servisi ve kaliteyi sunmak amacıyla hizmet vermeye başlayan Cengizler Kırtasiye, kitap ve oyuncak alanında da seçenekler sunuyor.

“FARKLILIK YARATMAK İSTİYORUZ”

Sarıyer Posta’ya açıklamalarda bulunan Kadem Cengiz, sektör için önemli hedefleri olduğunu belirterek, “Verdiğimiz hizmetlerde farklılık yaratmak, daha da önemlisi ilkleri gerçekleştirerek sektörde kalıcı vazgeçilmezler arasında olmak istiyoruz” diye konuştu. Cengiz, yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak istediklerinin altını çizerek, “Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak bizim en büyük görevimizdir” şeklinde konuştu.


KADEM CENGİZ: SÜREKLİ GELİŞECEĞİZ

Cengiz, hizmetlerinin sadece kırtasiyecilik alanıyla sınırlı kalmayacağını belirterek, “Bilgisayar yan ürünleri, ofis ve okul kırtasiye ürünleri, öğrencilere yardımı olacak ders kitapları, hobi malzemeleri, temizlik ürünleri ve sanatsal ürünleri müşterilerimize kaliteli ve güler yüzlü hizmetle zamanında sunmayı ve ulaştırmayı planlıyoruz” dedi.


Şehit Mithat Yılmaz Cad. Afiyet Sk. No:36 Sarıyer Tel: 0212 218 6720