Reşitpaşa Mahallesi’nde bulunan Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlkokulu, yapılan bakım-onarım çalışmaları sonunda kolej havasına büründü.

Geçmiş dönemlerde binanın öğrenciler için eğitim ve sağlık anlamında elverişsiz olmasından dert yakınan veliler, mevcut okul müdürünün ve okul aile birliği yönetiminin çalışmalarından son derece memnun.

Kolej havasına büründü

Geçmiş eğitim ve öğretim yıllarında okulun ihmal edildiğini, çocuklarının eğitimi ve sağlığından endişeli olan veliler, Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlkokulu’nun mevcut müdürü ve okul aile birliği yönetiminin öncülüğünde yapılan anaokulu yenileme çalışması, karidorların yenilenmesi, spor salonu inşaatı, İngilizce dersliğinin faaliyete girmesi, kamera sisteminin yerleştiirlmesi ve binanın iç kısmının boyanması gibi çalışmalarından ardından okulun kolej havasına büründüğünü ifade ettiler.

Velilerden yönetime teşekkür

Çocuklarını gönül rahatlığıyla okula gönderdiklerini belirten veliler, “Okul müdürümüze ve okul aile birliği yönetimine teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemlerde okul çok ihmal edilmişti. Ancak şuan evlatlarımızı gönül rahatlığıyla okula gönderiyoruz” diye konuştular.