50. Yıl Türkan Şoray İlköğretim Okulu öğretmeni Yasemin G. öğrencisine verdiği cezayı sosyal medya hesabından da paylaşınca hakkında soruşturma açıldı
Derse geç kalan öğrencisini elleri havada tahta önünde beklettikten sonra, fotoğrafını çekip sosyal medyada yayımlayan Sarıyer’deki Türkan Şoray İlköğretim Okulu öğretmeni Yasemin G. hakkında soruşturma açıldı.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

50. Yıl Türkan Şoray İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi C.B., sınıfta arkadaşlarıyla otururken, yanına gelen arkadaşı A.A., elleri havada duvara dayalı olarak çekilmiş fotoğraflarını gösterdi. 14 yaşındaki mağdur çocuk, fotoğrafı gördüğünde ağlamaya başladı. Küçük öğrenci C.B., eve gittiğinde durumu ailesine anlattı. C.B.'nin ailesi, hemen Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurarak olayla ilgili şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞKA ÖĞRENCİLERDE VARDI!

Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan mağdur öğrenci C.B,"Arkadaşım bana ait fotoğrafı internetten bulmuş ve bana gösterdi. Görünce şok oldum! Sonra da bu durumu aileme anlattım. İznim olmadan fotoğrafımı yayımlayarak beni üzdü" diye konuştu. Anne Candan B. ise, "Oğlum durumu bana anlattığında öğretmenin sosyal medya hesabına baktım. Oğlum dışında bir sürü öğrencinin, farklı ceza yöntemleri uygulanmış halinin yer aldığı fotoğraflar vardı. Görünce inanamadım. Şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

ESPRİLİ OLSUN DİYE YAPMIŞ!

Bu arada, öğrencilerine ilginç cezalar veren öğretmen Yasemin G. ise verdiği ifadesinde ilginç bir savunma yaptığı öğrenildi. Öğretmen Yasemin G. ise, "Esprili bir ceza yöntemi olduğunu düşündüm" diyerek kendini savundu.