Bilnet Okulları, çağın eğitim stratejileri, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak geleceğe yön verebilen, evrensel düşünebilen, yetenek ve hedeflerine uygun Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, üretken bireyler yetiştirme amacıyla Bahçeköy’de hizmet veriyor.

Bilfen okullarının yeni markası Bilnet Okulları, uzman yönetici kadrosu ve alanında başarılı öğretmenleriyle çocukları geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Eğitimde öncü marka

Bilnet Okulları, ‘Açık havada yapılan bedensel ve zihinsel aktivitelerin okul öncesi ve sonrasında, çocukların gelişimi ve eğitimi konusunda en iyi yöntem olması Bilnet Okulları Bahçeköy Kampüsü olarak lokasyonumuzun bu duruma uygunluğu eğitim kalitemizi daha da yükseltmektedir’ mottosuyla Sarıyer’de eğitimin öncü markalarından biri olmaya devam ediyor.

Bilnet Okulları öğrenme alanını geliştiriyor

Kendini yenileyen ve çağa ayak uyduran Bilnet Okulları, eğitimde yeni bir devir başlattı. Akademik başarıdan ödün vermeden ormanda, çiftlikte, laboratuarda, sporda, açık hava aktivitelerinde ve kulüplerde düşünmeye araştırmaya ve sorgulamaya yönlendiren okul, dünya çocukları yetiştirmek için BİLFARM Çiftlik Atölyesi projesini hayata geçirdi. Bahçeköy Bilnet Orman Okulu ve Bahçeköy Bilfarm farklılaştırılmış eğitim bakış açısı ile öğrenme alanını geliştirmeyi hedefliyor.

Adres:

Bahçeköy Merkez Mah. Valide Sultan Cad. No: 8

İletişim

Tel: 0212 226 28 00

Web adres: www.bilnetokullari.com