Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ‘Gelecek Benim, Ben Geleceğim’ projesi kapsamında Dumlupınar İlkokulu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi, öğrencilerle samimi görüntüler verdi!
 ‘Gelecek Benim, Ben Geleceğim’ projesi kapsamında okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu kez de Dumlupınar İlkokulu’nu ziyaret etti.

DUMLUPINAR İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yer alan Dumlupınar İlkokulu Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ağırladı. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan başkan, minik öğrencilerin sergilediği silifke yöresi oyununu hayranlıkla seyretti. Daha sonra çok amaçlı salonun açılışını yapan Şükrü Genç, sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle de sohbet etti. Tören sırasında öğretmenler ve velilere yönelik bir konuşma yapan Genç, okullar için yaptıkları hizmetlere aralıksız devam edeceklerini söyledi.

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI YAPTI

Anaokulu sınıflarının da Sarıyer Belediyesi tarafından yapıldığını hatırlatan Şükrü Genç, “O zaman o sınıflarda okuyan minikler şimdi iyi bir temel almış olarak büyüdüler, bu yüzden gurur duyuyorum” diye konuştu. Başkan Şükrü Genç, daha sonra öğretmenler odasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı. Toplantıda okul Müdürü Hasan Arslan’ın teşekkür konuşmasının ardından, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun okullara yapılan hizmetleri anlattı.

http://www.sariyerposta.com