İngilizceye karşı sempati, öğrenme motivasyonu oluşturmak ve başka bir dilde de iletişim kurabilme farkındalığı yaratmak amacıyla özel yabancı dil dersi veren Ayşe Dilan Demir, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Yılın Enleri Ödül Töreni’nde yılın en iyi eğitimci kategorisinde aday gösterildi.

Sarıyer’in genç ve başarılı eğitimcisi Ayşe Dilan Demir, Türkiye’nin iş, sanat, siyaset ve bilim dünyasının önde gelen isimlerinin Kemer Country Hotel İstanbul’da bir araya geleceği ödül töreninde yer almanın haklı gururunu yaşıyor.

AYŞE DİLAN DEMİR KİMDİR?

2011 yılında Urije University Pedagoji bölümünden mezun olan Ayşe Dilan Demir, yüksek lisans eğitimini de Amsterdam Başkent Üniversitesi’nde tamamladı.  Demir, İngilizce özel ders eğim ve öğretim yöntemi ile ilgili, “Kursta İngilizce öğretiminin temel felsefesi dilin sosyal bir varlık olduğu gerçeği üzerine kuruludur. İngilizce dersi alan bir öğrenci bunu yaparken zevk almalı, yaptığı her çalışmanın gerçek yaşamla bağlantısını görmeli ve İngilizceyi ‘içselleştirerek’ gündelik yaşamının doğal bir parçası haline getirebilmektir” bilgilerini paylaştı.

SARIYER POSTA