Bahçeköy Türkan Efe Ortaokulu öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlenen programla ve hazırladıkları görsel şölenlerle kutladı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Bahçeköy Yenimahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz, Okul Müdürü Emine Kızıldağ ve çok sayıda veli katıldı.

GENÇLERİ AYAKTA ALKIŞLADILAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, okulun bando takımının yaptığı gösteri ile devam etti. Ardından Bahçeköy Yenimahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz ve Okul Müdürü Emine Kızıldağ’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Öğrencilerin hazırladıkları dans gösterileri büyük alkış alırken, okunan şiirler beğeni kazandı. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ne cevap niteliği taşıyan bir metin okuyan gençleri, veliler ayakta alkışladı.

ÖĞRENCİLERDEN TÜRK BAYRAĞI KOREOGRAFİSİ

Kırmızı ve beyaz t shirt giyen öğrenciler, Türk Bayrağı koreografisi gerçekleştirdi. Ortaokul öğrencilerinin yaptığı kule şovu velilerden büyük beğeni aldı. Daha sonra il ve ülke genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, madalyalarını ve ödüllerini Bahçeköy Yenimahalle Muhtarı Erdoğan Kavraz, Okul Müdürü Emine Kızıldağ ve sınıf öğretmenlerinin elinden aldı. Programın sonunda çocukların şapkalarını hep birlikte havaya atması görülmeye değerdi.