AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde tahliye edilen ve yıkılması gündemde olan Reşitpaşa’daki Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlkokulu ile ilgili girişimlerde bulundu.

Yapılan incelemeler sonucunda İstanbul Valiliği’nin gönderdiği yazıda, okulun kısa süre içerisinde tahliye edilmesi gerektiği vurgulanırken, alınan karara öğrenci velileri büyük tepki göstermişti.

Okulda inceleme yaptılar

Okulların açılmasına kısa bir süre kala okulun tahliye edilmesiyle birlikte öğrencilerin mağduriyetlerini gidermek için girişimlerde bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ile birlikte Tuncay Artun İMKB Doğanevler İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.

“Gerekli girişimlerimizi yaptık”

Sarıyer Posta’ya konuşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, “AK Parti olarak çocuklar bizim için çok değerli. Bu yüzden öğrencilerimizin mağdur olmaması için girişimlerde bulunduk. Okulun yıkılması yerine daha önce yapıldığı gibi bu yıl için güçlendirme çalışmalarını yapıp eğitimin devam etmesini talep ettik. Eğer yıkım olacaksa da bunu gelecek yıl yapılmalı. Bunun yanı sıra kademeli olarak güçlendirme çalışmaları da yapılabilir. Kararın ne zaman çıkacağı ile ilgili net bir tarih yok. Fakat biz bu işin bir an önce çözüme kavuşması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA