Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Vizontele filminde belediye başkanı Nazmi’yi canlandıran Altan Erkekli, filmi birlikte seyretti.
Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 10.gününde ‘Sevgi, Barış ve Hoşgörü Alanı’ olarak adlandırılan İstinye Tersane Alanı açık hava sinemasına dönüştü. Eski ramazanları yâd etmek amacıyla alanda kurulan sinemada, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve Ömer Faruk Sorak ile birlikte yönettiği ‘Vizontele’ film gösterildi.

“BARIŞ RUHUYLA BURAYA GELDİK”

Sarıyerlilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Altan Erkekli Vizontele’nin Türkiye’ye bambaşka bir tat getirdiğini belirtti ve şunları söyledi “Güzel bir Türkiye’nin özlemiyle, barış içinde, sevgi dolu bir ülkenin yeniden hayatımızda olmasını diliyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün de bu topraklarda yaşatılmasını istiyoruz. Barış ruhuyla buraya geldik. Hem güzelliğin hem de insanca yaşamanın abidesi olan Sarıyer Belediyesi’nin yaptığı her güzel işin içinde olmak bizim için onur.”

Ücretsiz dağıtılan patlamış mısır eşliğinde filmi izleyen Sarıyerliler keyifli bir ramazan akşamı yaşadı.

KAYNAK: VİZONTELE’Yİ İKİ BAŞKAN BİRLİKTE SEYRETTİ