Ünlü komedyen, paraya ihtiyacı olduğundan dolayı ve masraflarının altından kalkamadığı için yeni aldığı Rumeli Hisarı'ndaki villasını satışa çıkardı.

Recep İvedik adlı sinema ile milyonların sevgilisi haline gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, paraya ihtiyacı olduğu ve masrafların ağırlığından kalkamadığı için yeni aldığı Rumeli Hisarı'nda bulunan villasını satışa çıkardı. Bir emlakçı vasıtası ile satışa çıkardığı villanın satış bedeli ise 4 milyon dolar.

evNAKİT PARAYA İHTİYACI VAR

Acil paraya ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz oyuncu aynı zamanda villanın masraflarının ağır olmasından dolayı, maddi olarak başa çıkamadığından dolayı bu satışın etkili olduğu söylendi. Zor durumda olduğu da söylenen oyuncu bir an önce nakit paraya kavuşup rahatlamak istediği de söylentiler arasında.

MADDİ ZORLUK ÇEKİYOR

Özellikle araçlarına yaptığı aşırı harcamalarından dolayı elinde nakit sıkıntısı çeken Gökbakar, araçlarını satışa sunmaya kıyamadığından dolayı bir an önce gayrimenkullerini elden çıkarmaya çalışıyor. Şahan Gökbakar aynı zamanda eğer villa'nın satılamaması durumunda ise ikinci elternatif olarak da kiralanma şekline gidilmesi. Kiralanma durumunda ise 10 bin dolar gibi bir rakama kiralamak isteyen oyuncu, iki alternatifli olarak villayı gözden çıkarmış durumda. Evinin duvarında hem satılık hem de kiralık pankartının bulunması dikkatlerden kaçmadı.