Ayazağa'da yol kenarında üzeri tahtalarla kapatılmış kanalizasyon çukuru vatandaşı isyan ettirdi.
Ayazağa’da en işlek caddelerden birinin hemen kenarında ve özellikle işçilerin kullandığı güzergahta, kapağı olmayan kanalizasyon çukuru ölüm saçıyor. Üzeri sadece parçalanmış tahtalarla kapalı duran çukur, vatandaşları isyan ettirdi. Vatandaşlar  Sarıyer Belediyesi'ne tedbir almadığı için tepki gösterdi.

AYAZAĞA'DA TEHLİKE SAÇIYOR

Ayazağa'da çevredeki şantiyelerin çalışması nedeniyle bozulan yolda yürümek bile güçlükle yapılırken, caddenin ortasında üstü tahtalarla kapatılmış kanalizasyon çukuru faciaya davetiye çıkarıyor. Özellikle işçilerin güzergahında kapağı olmayan kanalizasyon çukuru, tehlikenin boyutunu ortaya çıkarttı. Her türlü canlıya tehlike saçan çukurun üstü sadece parçalanmış tahtalar ve birkaç taş parçasıyla kapatılmış olması dikkat çekti.

EĞER GÖRMESEYDİM İÇİNE DÜŞÜP ÖLEBİLİRDİM.

Bu duruma tepki gösteren Ayazağa'lı vatandaşlardan Ercan Kartal," Bunun böyle bırakılması hiç hoş değil. Ben de şimdi fark ettim, eğer görmeseydim içine düşüp ölebilirdim. Belediyenin bununla ilgilenip, kapak takması gerekiyor. Çocuklar falan burada oyun oynasa büyük bir sıkıntı. Bir insanın düşebileceği şekilde de geniş. Üzerine tahtalarla kapatılmış. Kapalı da sayılmaz tahtalar kırılmış" dedi.