TÜGVA Sarıyer İlçe Temsilciliği, Muharram ayı nedeniyle bir dizi etkinlik yaptı. TÜGVA, öğrencilere yönelik önce fidan dağıtımı yaparken ardından da aşure ikramında bulundu
tugva-1Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA ) Sarıyer İlçe Temsilciliği anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrencilere çam fidanı dağıtan TÜGVA, ‘Size yeşil bir dünya bırakmayı hayal ediyoruz. Seninde bir çam fidanın olsun’ etkinliği çerçevesinde Sarıyer’de 8 okulda 3 bin adet çam fidanı dağıtımı yaptı.

BİZ YEŞİLİ ÖNEMSİYORUZ

Fidan dağıtım programında konuşan Sarıyer İlçe Temsilcisi İlyas Tanrıverdi, “Biz yeşili önemsiyoruz. Daha yeşil ve temiz bir dünya için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
‘Kim bir fidan diker veya ekin eker de bundan insanlar faydalanırsa bunlar onun için hayır ve berekettir’ hadisini dile getiren Tanrıverdi, “Yaptığımız çalışmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye sözlerini tamamladı. Tanrıverdi, etkinliğe katılan öğrencilerden diktikleri cam fidanlarına iyi bakma konusunda söz almayı da ihmal etmedi.

tugva-5Muharrem ayının önemine vurgu yapılan programda paylaşmanın kardeşliğin ve birlik olmanın toplumumuzdaki artık gelenek olduğunu dile getiren vakıf temsilcileri öğrencilerle keyifli vakit geçirdiler.

AŞURE DAĞITIMI YAPILDI
TÜGVA Sarıyer İlçe Temsilciliği tarafından ‘Muharrem ayı muhabbet ayı’ programı kapsamında  Yasar Dedeman İmam Hatip Lisesi, Sarıyer Kız Anadolu Lisesi, Cemal Öğüt İmam Hatip Ortaokulu ve Ayazağa Anadolu İmam Hatip liselerinde 2 bin adet aşure dağıtımı da yaptı. Etkinliğe çok sayı da öğrenci ve öğretmen katıldı.