Emniyet’te tayin ve terfiler gerçekleştirildi.  19 ilçe, 41 şube ve 31 il müdür yardımcılığı için yeni görevlendirme yapıldı. 2. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Sarıyer Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı‘da yapılan tayinler sonunda başarıyla yürüttüğü görevinde kaldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü akşam saatlerinde geniş çaplı görev değişikliği yaptı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çok geniş çaplı görev değişiklikleri yapıldı. 'Görülen lüzum üzerine' 91 il ve ilçe bazında 91 müdürün yeri değiştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde de geniş çaplı bir görev değişikliği yapıldı. Buna göre 31 il emniyet müdür yardımcılığı, 41 şube ve 19 ilçe emniyet müdürlüğü için yeni görevlendirme gerçekleştirildi. Yapılan duyuruda, atamaların gerekçesi ise dikkat çekti. Değişikliklerin "Terfi, il dışı atamalar ve görülen lüzum üzerine yapılan değerlendirmeler sonucu gerçekleştiği" bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki görev değişiklikleri kapsamında, Asayiş Şube Müdürlüğüne Ahmet Cengiz Koçak, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğüne Oktay Çelik, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne İlker Küçükhıdır getirildi.

ÇAMIRCI TERFİ ETTİ GÖREVİNDE KALDI

Yapılan atama, tayin ve terfilerde görevini başarıyla sürdüren Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, 2. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederek, görevinde kaldı.

Sarıyer Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’nın terfi ettikten sonra da yine Sarıyer’de görevde kalması ilçe genelinde memnuniyet yarattı. Çamırcı göreve geldiği günden beri ilçede asayişin temini için vatandaşla iç içe olması, ‘Huzur toplantıları’ ile sürekli sorunları tespit edip ve çözüm üretmesi takdir topluyor.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİ’NDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

Yeni düzenlemeyle, aralarında Bakırköy, Kadıköy, Zeytinburnu, Ümraniye, Küçükçekmece, Güngören, Gaziosmanpaşa ve Esenyurt’un da bulunduğu 19 ilçenin emniyet müdürü değişti.

Buna göre, 39 ilçenin emniyet müdürleri şu isimlerden oluştu:

Ercan Çamırcı-Sarıyer, Oğuz Kaan-Ataşehir, Hakan Bolat-Avcılar, Murat Taner-Bağcılar, Kenan Şaban Süzgün-Bahçelievler, Erdem Torlak-Bakırköy, Levent Binici-Başakşehir, Necati Aktuğ Şahin-Bayrampaşa, Caner Coşar-Beşiktaş, Murat Bingöl-Adalar, Mustafa Haluk Öztürk-Arnavutköy, , Mehmet Sururi Saydam-Beykoz, Niyazi İnci-Beylikdüzü, İsmail Kılıç-Beyoğlu, Murat Yıldırım-Büyükçekmece, Bülent Çelik-Çatalca, Cevdet Hürol Öztürk-Çekmeköy, Cihat Dağdeviren-Esenler, Hakan Becel-Esenyurt, Mustafa Koçyiğit-Eyüp, Hakan Yılmaz-Fatih, Hüseyin Göllüce-Gaziosmanpaşa, Sinan Çamuroğlu-Güngören, İbrahim Kocaoğlu-Kadıköy, Birol Taşkoparan-Kağıthane, Efkan Korkmaz-Kartal, Uğur Özdoğanoğlu-Küçükçekmece, Salih Şahbey-Maltepe, Alpaslan Atasoy-Pendik, Kenan Kurt-Sancaktepe, , Hakan Çalışkan-Silivri, Ayhan Karaduman-Sultanbeyli, Ufuk Kayadelen-Sultangazi, Abdulvahit Ünal-Şile, Murat Turhan-Şişli, Müslüm Kahraman-Tuzla, Hakan Torun-Ümraniye, Gürhan Kaya-Üsküdar, Cenk Özmen- Zeytinburnu.

http://www.sariyerposta.com/