2014 yılında yapılan kongreyle göreve başlayan AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tavukçuoğlu, çalışmaları hakkında Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulundu.

 

IMG_4233Yaptığı çalışmalarla sürekli gündemde olan ve çalışmaları herkes tarafından takdir edilen AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tavukçuoğlu, Sarıyer’de genç potansiyeline dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.

Sarıyer’de 100 binin üstünde genç bir nüfus olduğunun altını çizen Tavukçu, “Biz 18- 30 yaş arası gençlerimiz ile iletişim halindeyiz. Sarıyer’de 2014 yerel seçimlerini büyük bir talihsizlikle kaybettik. Belki az çalıştığımız içindir. 7 yıldır Sarıyer’de siyaset içindeyim. Genel seçimlerde çok çalışmanın karşılığını 1 Kasım seçimlerinde aldık. Özellikle Sarıyer’de 3 bin oyla öne geçtik” dedi.

“Rol model oluşturmaya çalışıyoruz”

Bu başarıda gençliğin etkisine vurgu yapan Tavukçuoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim gençliğimiz MHP tabanlı, milliyetçi cenahtan geliyor. Ama Sarıyer’de muhafazakar tabanımız yaklaşık yüzde 70-80 ülkesini, vatanını seven bir portre var ortada. Liselerimizde ve üniversitelerimizde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu gençlerle belirli aralıklarla bir araya gelip, kariyer planlaması yapıyoruz. Bunlara rol model oluşturmaya çalışıyoruz. Partimizin çizdiği rolde gençliğimizle varız.”

“Manevi değerlere önem veriyoruz”

Göreve geldiği ilk günden beri sürekli çalıştıklarının altını çizen Tavukçuoğlu, manevi olarak da birçok etkinliğe imza attıklarının altını çizerek şunları söyledi: “17 ay oldu göreve başlayalı. Bu süre zarfı içinde saha çalışmaları dışında maneviyatımızı artıran tarihi değerlerimizi Abdulhamid Han’dan başlayıp Osmanlı padişahlarımız, Türk büyüklerimiz, ülkemize hizmet eden herkesi anan etkinlikler yapıyoruz. Bu kapsamda Çanakkale Şehitleri içi lokma dağıttık. Hatim duaları yapıyoruz.”

“Aile ve memleket aşkı olan bir gençlik istiyoruz”

Amaçları hakkında özel bilgiler veren Tavukçuoğlu, “Sarıyer’deki hedefimiz; Gençliğin yerini bilen, burada bir gençlik var ama nasıl bir gençlik dendiğinde ‘Ben varım’ diyen bir gençlik istiyoruz. Okuyan manevi değerleri bilen, aile ve memleket aşkı olan bir gençlik istiyoruz” diye konuştu.

“Biz Sarıyer’deki bütün gençlerle ağabey-kardeş olmak istiyoruz”

Gençlerin önemine vurgu yapan Tavukçuoğlu, son olarak şunları söyledi: “Sarıyer’de bulunan CHP, MHP ve HDP yani tüm siyasi partilerin gençleriyle bir araya gelerek hepsiyle ağabey-kardeş olmak isteriz. Rol model olmak istiyoruz. Biz Sarıyer’in 38 mahallesinde ikamet eden en uç görüşlere sahip gençlerle bile bir araya gelip tanımak isteriz. Oluşturduğumuz kadroyla herkesle görüşmeye devam ediyoruz.”