Sarıyer, Çayırbaşı’nda oturan 42 yaşındaki genç kadın Filiz Fentçi, 5 gündür kayıp! Pazar sabahı sosyal medya hesaplarından ailesine veda edip evden çıkan Fentçi’nin yakınları hayatından endişeli.
19 Mart Pazar  günü sabahı Sarıyer Çayırbaşı'ndaki evinden çıkan Filiz Fentçi, bir daha eve dönmedi. Sosyal medya hesabından sabaha kadar ‘veda’ mesajları yazan genç kadın, “Saat sabahın 04.’unde veda busenizi bırakmaya başlıyorum.”diye ilk mesajını attı. Ardından üç saat boyunca twitter ve facebook hesaplarından yazan Fentçi, kedisine de sahip çıkılmasını istedi. Sabah olunca evden çıkan genç kadın bir daha dönmedi.

Çayırbaşı'nda 5 gündür kayıp olan genç kadının kız kardeşi Füsun Sönmez, canına kıymasından endişe ettikleri ablasını son olarak görenlerden, bulunması için yardım istedi. Kayıp, Filiz Fentçi hakkında herhangi bir bilgiye sahip olanların 0544 322 18 85 numaralı telefondan kendisine ulaşmasını isteyen Füsun Sönmez, “Ablamın hayatından endişeliyiz. Günlerdir Sarıyer polisi  ve biz arıyoruz ancak herhangi bir ize ulaşamadık. Çayırbaşı Mahallesi’nde oturuyor. Son olarak bir gören, tanıyan, haberi olan varsa bize ulaşmasını bekliyoruz.”dedi.