Sarıyer Merkez Muhtarı ve Özel Halıcıoğlu Tıp Merkezi tarafından müşterek gerçekleştirilen göz muayenesi büyük ilgi gördü.


2Sarıyerli vatandaşlar, Özel Halıcıoğlu Tıp Merkezi tarafından Sarıyer Merkez Muhtarlık binasında vatandaşlar ücretsiz göz muayenesi oldu. Yapılan göz taramasın ardından problemli olan vatandaşlar ise tıp merkezinde muayene olacak. Ücretlendirme ise emeklilere ücretsiz,  SGK’lı vatandaşlara ise 15 TL gibi bir ücretle tedavinin devamını sağlanacak.

“Vatandaşlar ücretsiz muayeneden memnun’’

Yapılan ücretsiz muayeneden vatandaşların memnun olduğunu belirten Muhtar Sinan Yüksel, “Yılda dört defa halka ücretsiz göz muayenesi hizmeti sunuyoruz. Vatandaşlarımız bu hizmetlerden çok memnun. Devlet hastanelerinde muayene olmak için haftalarca bekleyen halkımıza,  biz burada bekletmeden ücretsiz olarak hizmet veriyoruz’’ dedi.1

Muhtar Sinan Yüksel: Vatandaşımıza hizmet vermek bizi daha mutlu kılıyor

Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel,  bu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “ Herhangi bir ücret ödemeden verilen bu hizmetten dolayı başta Özel Halıcıoğlu Tıp Merkezine ve emeği geçen herkese Sarıyer halkı adına teşekkür ederim’’dedi.