1Sarıyer Market yöneticisi Semih Özcan, marketçilik hizmetlerinin yanısıra, gerçekleştirdikleri, sosyal yardım ve kültürel faaliyetlerde kendilerine destek verem muhtarlara Zekeriköy'deki Sarıyer Market kafesinde kahvaltı verip, teşekkürlerini sundu.

2Sarıyer Marketler zincirinin Zekeriyaköy’deki şubesinde düzenlenen kahvaltıya Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak, Sarıyer Market Genel Koordinatörü Semiz Özcan ile mahalle muhtarları katıldı. Kahvaltının organizasyonunu sağlayarak arkadaşlarının bir araya gelmesini sağlayan Yenimahalle Muhtarı Ahmet Çınar, Semih Özcan’a teşekkür etti. Dernek Başkanı Sarıuçak da hem kendilerine değer verip, seçim öncesi bir kez daha bir araya gelmelerini sağlayan Sarıyer Market’in sahibi ve yöneticilerine, hem davete gelen muhtar arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Sarıyer Market’in 60 yıldan beri ilçede halka hizmet verdiğini söyleyen 4Semiz Özcan ise, “Biz halktan aldığımızı halka veriyoruz. Yıllar önce küçük bir marketle çıkılan yolda şimdi marketler zinciriyle değişik mahallelerde vatandaşlarımızın çok çeşitli ihtiyacını karşılıyor, ayrıca buranın insanları için istihdam yaratıyoruz. Bunun yanında ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza destek amaçlı faaliyetlerimizde, sosyal ve kültürel etkinliklerimizde var ve muhtarlarımız da bu hizmetimizde her zaman yanımızda olup, bize büyük destek veriyorlar kendilerine çok teşekkür ederiz” dedi.