635063269348710482Sarıyer Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel sünnet şöleni, bu yıl da coşkuyla gerçekleştirildi.

Sarıyer Belediyesi Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi'nin bahçesinde düzenlenen etkinliğe Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı. 

635063269203627692Önümüzdeki günlerde sünnetleri belediye tarafından gerçekleştirilecek çocukların ve çocuklarıyla bu heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşan Başkan Genç, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Anne-babaların gözlerindeki heyecanı ve mutluluğu gördükçe, aklıma aynı heyecanı yaşadığım gün geldi. Benim de iki oğlum var. Bu ayrı bir sevinç. Bu sevincin, yaşamınızın her alanında devam etmesini dilerim. Çocuklarınıza çok iyi bakın. Onlar bizim yarınımız, geleceğimiz... Ülkemizin daha iyi bir noktaya ulaşabilmesi için, dünyayla yarışabilmesi için sağlıklı ve eğitimli nesillere ihtiyacımız var. İlçemize, kentimize, ülkemize sahip çıkalım. Sizlerle bugün burada, birarada olmaktan dolayı çok mutlu oldum, onur duydum" dedi.635063267898038585

Başkan Genç'in konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve bu güzel gün, fotoğraf karelerinde ölümsüzleşti.

Etkinlik, Faruk K'nın şarkıları eşliğinde danslarla devam etti. Sahnedeki müzik ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra, etkinlik alanına kurulan oyun platformlarında gönüllerince eğlenen çocuklar; pamuk şekerlerini yerken, palyaçoların yüz boyama eğlencesinde de keyifli dakikalar yaşadı.