Sabit ev telefonlarını iptal ettirenlerin her geçen gün arttığını söyleyen Türk Telekom Bayii Ekol İletişim’in işletmecisi Ümit Sokullu, Sarıyer’de bir de ‘Tivibu’ ya talebin son dönemlerde arttığını söyledi.
Türk Telekom Bayii Ekol İletişim’in işletmecisi Ümit Sokullu, sabit hatların iptaliyle birlikte Sarıyer’de en fazla talebi Tivibu aboneliğiyle ilgili aldıklarını belirtti.

24 AY TAKSİTLİ AKILLI TELEFON ÇOK SATILIYOR

Sarıyer merkezde 12 yıldır faaliyet gösteren Ekol İletişim, 10 yıldan buyana da Türk Telekom bayisi olarak hizmet verirken, ilçedeki telefon iletişim hizmetlerinin de önemli bir bölümünü karşılıyor. Sarıyer’de son zamanlarda Türk Telekom hizmetleriyle ilgili yaşanan gelişmeleri aktaran Türk Telekom Bayii Ekol İletişim’in işletmecisi Ümit Sokullu, cihaz satışları, sabit telefon hattı abonelik iptali ve tivibu aboneliği ile ilgili en fazla talep olduğunu söyledi. 24 ay taksitle ev telefonu üzerine cep telefonu üzerine laptop satışı yaptıklarını hatırlatan Sokullu, akıllı telefon taleplerinin de yoğun olduğunu kaydetti.

SABİT EV TELEFONLARININ İPTALİ DEVAM EDİYOR

4 yıldan beri Merkez Mahallesi Şehit Mithat Yılmaz Caddesi numara 16’da hizmet veren Ekol İleşitim Türk Telekom Bayii’de yapılan işlemlerin başında sabit telefon hatlarının iptaliyle ilgili gelen talepler var. Ümit Sokullu, “Vatandaşlarımız artık sabit telefonları gereksiz görüyor. Maddi fayda sağlarız diye düşünüyor. Çok sayıda abonelik iptali bugüne kadar yaptık. Hala devam ediyor. En çok yaptığımız işlemlerden biri.”dedi.

EV İNTERNETİNE ÜCRETSİZ SABİT TELEFON…

Müşterilerini sabit telefona teşvik ettiklerini söyleyen Sokullu, “Aslında sabit telefonlar geçmişle bir bağlantıdır. Maddi çok büyük bir külfeti de yok! Biz müşterilerimize sabit telefonlarını iptal ettirmemelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü ne zaman lazım olacağı belli olmaz. Ayda 20 TL için değer mi bilmiyorum. Ev interneti isteyenlere biz ücretsiz olarak sabit telefon aboneliği veriyoruz.”diye konuştu.

SARIYER’DE TİVİBU ABONELİĞİ’NE TALEP ARTTI

Son zamanlarda Sarıyer genelinde en fazla yaptıkları işlemlerden bir diğerinin ise Tivibu aboneliği olduğunu hatırlatan Ümit Sokullu, “Tivibu’da bazı avantajlar var. Mesela durdurma kanalları, abonelik’de avantajlarının yanı sıra iki yıl abonelik kampanyası var. Ayda 29 TL süper paket.  Bu yüzden satışlar arttı. Ayda 15-20 abone yapıyoruz.”dedi.

EVE İNTERNET İSTEYEN ÇOK!

Tüm Türk Telekom işlemlerini yaptıklarını belirten Sokullu, “Fatura tahsilatından telefon numaralarının taşınmasına kadar tüm hizmetleri veriyoruz. Sarıyer’de ev internetine de aşırı bir talep var. Bu nedenle bölgemizde santraller yetersiz kalabiliyor. Bu noktadan biraz sıkıntı yaşıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti için en kısa zamanda tüm taleplere cevap vermeye gayret gösteriyoruz.”diye sözlerini tamamladı.

Ekol İletişim Türk Telekom Bayii

Tel: 212 242 20 00

http://www.sariyerposta.com