Emirgan Ahmet Celalettin Paşa Camii İmamı Osman Kurtulan, Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’nu temsilen gazetemize resmi ziyarette bulundu.

Sarıyer’in renkli kişiliğiyle tanınan ve sevilen imamı Osman Kurtulan, Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’nu temsilen gazetemize resmi ziyarette bulundu. Yeni yılı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Kurtalan İlçe Müftülüğünü çalışmaları hakkında Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu bilgilendirdi.  Kurtulan, “Bugün Sarıyer Müftülüğü adına buradayız. Müftülüğümüz ihtiyaç sahipleri adına birçok etkinliğe imza atıyor. Hayırsever vatandaşlarımızın ilgisi sayesinde bu yardımları gerçekleştiriyoruz. Onlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Sarıyer Posta Gazetesi’nin ilçenin en istikrarlı gazetesi olduğunu belirten Kurtulan, “Sarıyer’de 20 yılı aşkındır tanışıklığımız olan Levent Bey ile birçok sosyal faaliyette bir araya geldik. Sarıyer Posta Gazetesi’nin tarafsız yayıncılığına takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.