23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i makamında ziyaret eden öğrenciler, Başkanlık koltuğuna oturdu talimat verdi. Başkan Genç ile öğrenciler arasındaki sıcak ilişki, 23 Nisan coşkusunu artırdı!
Ayazağa Mahallesi Uğur Erkey İlkokulu ve Maden Mahallesi Çiçekli Bahçe Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i makamında  ziyaret etti. Koltuğunu ilkokullu ziyaretçilerine bırakan Genç, anaokullu miniklere de meclis sandalyelerini emanet etti. 

KOLTUĞU ÖĞRENCİLERE BIRAKTI 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda aşkanlık koltuğuna sırayla oturan Uğur Erkey İlkokulu öğrencileri, telsizle anons geçerek ilgili müdürlüklere başkan sıfatıyla çeşitli talimatlar verdi.  Okul müdürü Hidayet Yılmaz ve müdür yardımcısı Gülşah Öztürk’ün de katıldığı ziyarette CHP Milletvekili Onursal Adıgüzel de bulundu.

MECLİSİ DE ZİYARET ETTİLER  

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve ulusal egemenliğin ilan edilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu bu haftada, Başkan Genç’i ziyaret eden Çiçekli Bahçe Anaokulu minikleri, Sarıyer Belediyesi Meclisi’nde isteklerini dile getirdiler. Ziyaretin sonunda Şükrü Genç’e kendi elleriyle hazırladıkları bir resim hediye eden minikler, Genç’ten çeşitli armağanlar aldılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle meclis ziyaretinde Başkan Yardımcısı İsmail Erdem ve Meclis Üyesi Nadir Günday da katıldı.

http://www.sariyerposta.com