Tarabya’da 5 yıldır faaliyet gösteren ZK Saç Tasarımı, ikinci şubesiyle Maden’de hizmet veriyor. Güzel bir ortamda kaliteli hizmeti uygun fiyata sunduklarını dile getiren işletme sahibi Saç Tasarımcısı Kayhan Açıkbaş, “Kuaförlük, kişiyi mutlu etmeye yönelik özel bir meslek” dedi.

Saç tasarımı alanında 5 yıldır Tarabya’da hizmet veren ZK Saç Tasarımı, ikinci şubesini Maden’de açtı. 2018’de saç modasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Açıkbaş “Artık saç modası diye bir şey yok. İnsanlar kendini nasıl görmek istiyorlarsa bizden bunu talep ediyor. Biz de kişiye özgü, onlara en yakışacak modelleri tercih ediyoruz. Dolayısıyla boyuna, yüzüne, tenine göre değişiyor. Şu anda trend ise sarı tonları, ombreler ve balyajlar. Platin tarzında renkler ve gri tonları da ilgi görüyor” diye konuştu.
“İYİ BİR İZ BIRAKMAK İSTİYORUZ”

“Kuaförlükte son yoktur, sürekli öğrenme vardır” ifadesini kullanan Kayahan Açıkbaş, hedeflerini anlatarak şunları söyledi: “En iyi firmaların en iyi ürünlerini kullanıyoruz. Bu firmalarla anlaşma yaparak onlardan iyi bir eğitim alıyoruz. Çünkü biz, işimizde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden öğrenmeyi sürdürüyoruz. Birkaç şube daha açarak çalışanlarımızı yetiştirmek, iyi bir iz bırakmak istiyoruz.”
“İŞİMİZİ SEVEREK YAPMALIYIZ”

Meslektaşlarına birtakım önerilerde bulunan Saç Tasarımcısı Kayhan Açıkbaş, “Bu işi ticari kaygıyla değil, keyif alarak yapsınlar. Kuaförlük, kişiyi mutlu etmeye yönelik özel bir meslek. Dolayısıyla işimizi severek yapmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı.

Kilyos Caddesi Pelikan Park Evleri Yolu Pelikan Ticaret Merkezi No:226/1 Sarıyer
0850 223 23 17