İSKİ Şube Müdürü Nadir Mazlum’un Sarıyer’deki tüm mahalle muhtarlarına whatsapp grubu üzerinden fırça atmasıyla başlayan ve muhtarların büyük tepkisini toplayan tartışma, yerini hatıra fotoğrafına bıraktı.

İSKİ ve Sarıyerli muhtarlar arasında son günlerde yaşanan whatsapp krizi tatlıya bağlandı. İSKİ Şube Müdürü Nadir Mazlum’u görev yerinde ziyaret eden Sarıyer Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, yaşanan kriz hakkında konuşarak, 'yanlış anlaşılmadan' kaynaklandığını ifade ettikleri sorunu bitirdiler. Sarıyer Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Recep Alkan, sosyal medya üzerinden, İSKİ Şube Müdürü Nadir Mazlum ile çekildikleri bir fotoğraf paylaşarak, sorunun çözüldüğünü açıkladı.
MEĞERSE YANLIŞ ANLAŞILMAYMIŞ(!)

Ziyaret sonunda çekildikleri dostane fotoğrafla birlikte sosyal medya üzerinden bir yazı paylaşan Alkan, şu ifadeleri kullandı: “Sarıyer Muhtarlar Derneği Yönetimi olarak, İSKİ Şube Müdürümüz Sayın Nadir Mazlum'u ziyaret ettik. Son günlerde medyada yer alan ve yanlış anlaşılmadan kaynaklanan haber üzerine istişare ettik. Kendisi ve ekibinden memnuniyetimizi dile getirerek yanından ayrıldık. Kamuoyuna duyurulur.”